de ZZP manager

ontzorgt door 100% ondersteuning

De ZZP manager ontzorgt en begeleidt u als ZZP-er ! 

 

Om in de hedendaagse economie het hoofd boven water te kunnen houden en u te kunnen onderscheiden van de concurrentie, moet uw als ZZP-er zich concentreren op uw kennis, kunde en kernactiviteiten. 

Als u teveel tijd kwijt bent aan nevenzaken, wordt u afgeleid van uw eigenlijke werk en kan u niet efficiënt opereren.

U wilt facturabele uren maken, kennis op doen in uw eigen tijd. U wilt zo min mogelijk tijd kwijt zijn  aan administratie en commerciële taken.


Onze professionele services nemen u deze extra taken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar u echt goed in bent!

De ZZP manager ontzorgt op alle nevenactiviteiten waar u als ZZP-er mee te maken heeft.

 

Modelovereenkomst ipv VAR

De ZZP manager is op de hoogte van de nieuwe Wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties). Voor het beoordelen, opstellen en onderhandelen is de ZZP manager de geschikte adviseur. De ZZP manager kent de wet, weet hoe er mee om te gaan en waar de valkuilen liggen. 

De ZZP manager ontzorgt u op alle mogelijke manieren, zodat u focus kunt behouden op dat waarom u zelfstandig bent geworden.

De ZZP manager is uw professionele ondersteuning voor alle administratieve en commerciële aspecten, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw kerntaken.

De ZZP manager zorgt voor aansluiting op diverse ZZP platformen, schaalgrootte voordelen en aantrekkelijke mogelijkheden voor opleiding en/of certificering.


De ZZP manager is uw 

onderhandelaar, administrateur, adviseur en sparringpartner.


Klik hier voor uitgebreide informatie